Om oss

Vi finns i norra Uppland där vi bor i ett hus ute på landet. Vi är jag Madelene, min man Patrik och vår dotter Ronja. Vi bor tillsammans med 4 hundar, 13 sibiriska katter, 2 undulater samt gerbilerna Piff och Puff. På gården finns också ett 40-tal höns samt 3 kaniner.

Intresset för katter kom först från vår dotter. Redan som bebis brukade hon “hänga” hos moster och klappa katt. En liten kattälskare bland stora katter. Vi kallade henne för kattviskaren där hon kom stapplandes, 3 äpplen hög, med en nöjd sibir i famnen.

Hösten 2012 flyttade vår första katt hem till oss. Han skulle få vara kastrat, gå fritt ute och bli en riktig lantiskatt. Och ja, han är kastrat. Men han var oss så älskad och stod min dotter så nära att släppa ut honom tog oss 5 år (först då kunde vi hitta en bra och prisvärd GPS att sätta på honom).

Några av våra katter är fertila och används i avel. Några av dem är kastrater, och några av kastraterna får gå ut. Om de vill. Eller ja, ok, bara två av dem vill gå ut, kortare stunder. De är ju som sibiriska katter är mest, helst av allt vill de vara där vi är.

Alla våra katter lever tillsammans med oss, utom de hankatter som just då används i avel och är fertila. De har ett eget boende med egen kattgård för att minska stressen fertila katter emellan.

Är du intresserad av att köpa katt från oss? Då kan du skriva ett mail och berätta lite mer om dig/er och det liv ni kan erbjuda en fantastisk katt som sibiren!